Komfort w portfelu – zainwestuj bez opłaty wstępnej

Warszawa, 24 stycznia 2013 r.

Komfort w portfelu – zainwestuj bez opłaty wstępnej
Nowa promocja Skandia Życie

Skandia Życie TU S.A. rozpoczęła promocję „Komfort w portfelu”. Klienci, którzy zdecydują się na wpłatę składki dodatkowej, będą mogli to zrobić bez opłaty wstępnej i skorzystać z pakietu inwestycyjnego „Skandia Comfort”. Promocja trwa do 20 lutego br.

W ramach promocji „Komfort w portfelu” całość składki dodatkowej inwestowana jest w pakiet „Skandia Comfort”, oparty w przeważającej części na funduszach stabilnych. Pakiet ten w okresie 1.10 - 31.12.2012 r osiągnął stopę zwrotu w wysokości 4,23 proc. W czasie trwania promocji „Komfort w portfelu” wpłacane kwoty zwolnione są z opłaty wstępnej.

Program zachowuje również pełną elastyczność w dostępie do kapitału, gwarantując uczestnikom możliwość wypłaty lub konwersji środków w dogodnym dla nich momencie.

Warunkiem skorzystania z promocji „Komfort w portfelu” jest zaakceptowanie regulaminu w serwisie Skandia Online do 20 lutego br. przed wpłatą składki dodatkowej oraz alokacja środków na polisie do 6 marca 2013 r. Regulamin dostępny jest dla klientów Skandia Życie w serwisie Skandia Online..