Podziel się pasją z Vienna Life i zrealizuj swoje marzenia!

Wystartował konkurs filmowy Vienna Life

Pasja, konsekwencja w dążeniu do wybranego celu oraz rzetelny partner finansowy to przepis na realizację marzeń oraz główny temat konkursu organizowanego przez Vienna Life. Aby móc zdobyć cenne nagrody wystarczy przygotować krótki film i przesłać go za pomocą strony www.zycienaproficie.pl. Konkurs trwa do 31 sierpnia br.

Zadaniem uczestników konkursu „Vienna Life życie na proficie” jest przygotowanie krótkiej etiudy filmowej (maksymalnie do 120 sekund), przedstawiającej w kreatywny sposób ideę wykorzystania produktów inwestycyjno-ubezpieczeniowych Vienna Life,
w celu budowania kapitału z myślą o realizacji wybranych celów życiowych.

Konkurs skierowany jest do klientów firmy. Zgłoszenia przyjmowane są do 31.08.2014 r.  za pomocą dedykowanej strony internetowej www.zycienaproficie.pl.

Za filmową opowieść o swoich marzeniach można wygrać atrakcyjne nagrody: tablety, aparaty fotograficzne oraz iPody Shuffle. Materiały wideo laureatów będą również promowane na kanale ubezpieczyciela na Youtube.com oraz zostaną umieszczone na firmowym fanpage’u Vienna Life na Facebook’u.

Konkurs jest elementem kampanii „Vienna Life życie na proficie”, której celem jest propagowanie aktywnego oszczędzania oraz produktów inwestycyjno-ubezpieczeniowych umożliwiających gromadzenie kapitału z myślą o realizacji wybranych celów życiowych.

Kampania informacyjna wspierająca konkurs obejmuje serwisy www.skandia.pl oraz Klubu Klienta Vienna Life (www.klubklienta.skandia.pl), system Vienna Life SOL, a także powiadomienia sms i mailing do klientów.

Więcej informacji na temat konkursu dostępnych jest w regulaminie: http://zycienaproficie.pl/files/regulamin.pdf