Ubezpiecz się i wygraj stylową Vespę - nowa promocja Vienna Life TU S.A.

Warszawa, 21 listopada 2012 r.

Rozpoczęła się letnia promocja dla klientów, którzy zakupią produkty finansowe z portfolio Vienna Life TU S.A. Na uczestników czekają m.in. kultowe skutery Vespa. Dodatkowo osoby, które polecą produkty Vienna Life kolejnym klientom, mogą otrzymać w prezencie zegarek firmy Festina. Promocja trwa do 9 sierpnia br.

Osoby zainteresowane oszczędzaniem środków w ramach programów oferowanych przez Vienna Life mogą skorzystać z wyjątkowej oferty promocyjnej, w której do wygrania jest 6 kultowych skuterów Vespa. Aby wziąć udział w loterii, należy pomiędzy 10 czerwca a 9 sierpnia 2013 r. zakupić wybrany produkt Vienna Life i zarejestrować się na stronie www.loteriaviennalife.pl.

Dodatkowo, klienci Skandii, którzy polecą ofertę ubezpieczyciela rodzinie lub znajomym, mogą otrzymać w prezencie zegarki firmy Festina, a ich bliscy zyskają szansę wygrania skutera Vespa. Losowania nagród odbędą się 19 lipca i 21 sierpnia 2013 r. Promocją objęte są wszystkie produkty Vienna Life.

Akcja promocyjna jest elementem strategii Vienna Life prowadzonej pod hasłem „Więcej niż finanse”, której celem jest szeroko rozumiane wsparcie realizacji celów życiowych każdego z klientów firmy.

Loterię wspiera kampania reklamowa obejmująca nośniki outdoor (Warszawa, Kraków, Katowice, Gliwice, Wrocław), mailingi do klientów i partnerów biznesowych firmy oraz materiały POS, dostępne w placówkach Vienna Life.

Regulamin oraz szczegóły dotyczące loterii dostępne są na stronie: www.loteriaviennalife.pl.