Vienna Life udostępnia "Więcej niż finanse" - wyjątkowy klub dla swoich klientów

Warszawa, 21 maja 2013 r.

Vienna Life udostępnia „Więcej niż finanse” – wyjątkowy klub dla swoich klientów

Klub „Więcej niż finanse” to nazwa nowego programu skierowanego do klientów Vienna Life. Członkostwo w klubie umożliwia nie tylko uczestnictwo w bezpośrednich spotkaniach z ekspertami towarzystwa, ale także zapewnia atrakcyjne oferty rabatowe, konkursy, loterie oraz udział w wielu wydarzeniach sportowych.

„Więcej niż finanse” to nazwa nowego Klubu Klienta uruchomionego przez Vienna Life Życia, a zarazem jedna z kluczowych koncepcji towarzyszących działalności firmy. Członkostwo w klubie umożliwia nie tylko udział w spotkaniach i warsztatach prowadzonych przez ekspertów Vienna Life na temat finansów osobistych. To także źródło nowych możliwości, inspiracji, sportowych emocji w ramach Vienna Life Maraton LangTeam i Tour de Pologne oraz atrakcyjnych rabatów udostępnionych przez partnerów programu (m.in. Electrolux, Festina, Grupa Fiat, platforma nc+, SPA Nałęczów, Vacansoleil, Wittchen).

„Dzięki szerokiemu wachlarzowi możliwości, program „Więcej niż finanse” odpowiada na zróżnicowane potrzeby naszych klientów. Jest skierowany do wszystkich osób zainteresowanych pogłębianiem wiedzy na temat finansów osobistych, lubiących sportowe emocje czy poszukujących dodatkowych korzyści. Chcemy bowiem nie tylko pomagać w dążeniu do realizacji indywidualnych celów finansowych, ale także wspierać aktywność naszych klientów w innych dziedzinach życia” – powiedziała Agnieszka Książek, Dyrektor Marketingu Vienna Life TU S.A.

Wraz ze startem programu wprowadzono zmiany w systemie dostępowym do informacji związanych z umową ubezpieczenia. Wszyscy klienci będą mogli zarządzać swoim kontem logując się do serwisu Vienna Life Online, IVR oraz na Infolinię w prosty i wygodny sposób – wystarczy do tego jedynie podanie indywidualnego numeru nadawanego wraz z Kartą Klienta.

Wszyscy klienci Vienna Life otrzymali listownie komplet wyczerpujących materiałów na temat nowego sposobu logowania wraz kartą klubową. Więcej informacji: www.viennalife.pl